Craft Terroir Passion - logo Dierendonck

HENDRIK DIERENDONCK,

MEESTER IN HET SLAGERSVAK


Hendrik Dierendonck is een slager die het ambacht in ere houdt. Een voortrekker van de kop-tot-staartfilosofie die resoluut kiest voor de pure kwaliteit van eerlijk gekweekt vlees. Respect voor dieren, de natuur en liefde voor smaak staat hierbij voorop. Door nauw samen te werken met lokale kwekers weet hij waar het vlees vandaan komt, en hoe de dieren gekweekt en gevoed worden. Een uniek verhaal dat gedeeld wordt met iedereen die in Carcasse aan tafel schuift.

Carcasse restaurant gerechten op tafel
Hendrik Dierendonck die een stuk entrecote aansnijdt.

Het vlees wordt zorgvuldig geselecteerd en afgerijpt volgens de regels van de kunst.


Op de kaart staan vaste waarden zoals de ultieme côte à l'os Oedslach, bavette van West-Vlaams Rood en filet pur van Simmental. Maar ook kotelet van het Menapische varken, een oeroud goed doorspekt ras met een krachtige volle smaak en stevige textuur. Daarnaast is er het vijf-gangen Chef's Choice Menu dat wisselt naargelang het aanbod van de dag.


Share by: