Kaart

In Carcasse werken wij met seizoensproducten en het aanbod van vlees uit de slagerij. Hierdoor worden er dagelijks aanpassingen aangebracht in het menu en werken we met suggesties.

VOORBEELDMENU
Lunch menu €35 (voorgerecht en hoofdgerecht, exclusief dranken) op Maandag-, Dinsdag- en Vrijdag middag.
Het menu verandert wekelijks.

Starters to share
Gedroogde entrecôte - Parmezaan - Gerookte mayonaise 18
Tartaar "West-Vlaams Rood" - Witloofscheut - Karnemelk 18
Kroket van Varkenswang - Frisse kruidenslaatje - Mosterd 12
Mergpijp - Grémolata - Toast  14
Kalfszwezerik - Snijbiet - Knolselder - Tijm 23
Tacos - Speenvarken - Avocado - Ui xi-ni-pek  16


Hoofd
Bavette "West Vlaams Rood" à l'échalote 40
Piepkuiken - Dragon - Hooi 38
Filet Pur (naar dagelijks aanbod) 49
Côte à l'os (naar dagelijks aanbod) dagprijs
Tomapork Menapii 40
Speenvarken geroosterd in de oven (6p minimum) dagprijs
(ENKEL OP BESTELLING)

Kids
Stukje rundvlees 22

Dessert
Homemade vanille ijs - Warme chocoladesaus 9
Chocolade ganache - Framboos - Yuzu 10
Aardbei - Zwarte peper - Dennenijs 10
Kaas van het moment - Toast 14


Wijn
Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Portugal, Frankrijk (25-100 euro)
Kurkrecht: 18 euro per fles

                          

Reserveer online

Prijzen zijn per persoon, exclusief dranken en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Speciale dieetwensen of allergieën kan u aangeven in het opmerkingenvakje bij uw reservering.


fren