Kaart

In Carcasse werken wij met seizoensproducten en het aanbod van vlees uit de slagerij. Hierdoor worden er dagelijks aanpassingen aangebracht in het menu en werken we met suggesties.

VOORBEELDMENU
Er is geen lunchmenu meer.
Het menu verandert deels wekelijks.

Starters to share
Gedroogde entrecôte - Parmezaan - Gerookte mayonaise 18
Ganzelever - Gegrilde spitskool - Sesam 18
Buikspek "Menapii" - Bimi - 'Mole' 18
Geit "Cabrito" - Avocado - Zure room - Taco 15
Mergpijp - Gremolata - Toast 14

Hoofd
Bavette "West Vlaams Rood" à l'échalote 40
Piepkuiken - Dragon - Hooi 38
Filet Pur (naar dagelijks aanbod) 49
Côte à l'os (naar dagelijks aanbod) dagprijs
Tomapork Menapii 40
Speenvarken geroosterd in de oven (6p minimum) dagprijs
(ENKEL OP BESTELLING)

Kids
Stukje rundvlees 22

Dessert
Homemade vanille ijs - Warme chocoladesaus 9
Karamelcreme - Chocolade ganache - Yuzu 10
Citroentaart 10
Vanille cremeux - Praliné - Peer 10
Kaas van het moment - Toast 14


Wijn
Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Portugal, Frankrijk (25-100 euro)
Kurkrecht: 18 euro per fles

                          

Reserveer online

Prijzen zijn per persoon, exclusief dranken en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Speciale dieetwensen of allergieën kan u aangeven in het opmerkingenvakje bij uw reservering.


fren