In Carcasse werken wij met seizoensproducten en het aanbod van vlees uit de slagerij. Hierdoor worden er dagelijks aanpassingen aangebracht in het menu en werken we met suggesties.
VOORBEELDMENU
Er is geen lunchmenu meer.
Het menu verandert deels wekelijks.
Starters to share
Tataki "West Vlaams Rood" - Lente ui - Shiso 19
Lamsnek - Aubergine - Puntpaprika - Tijm 18
Kalfstartaar - Komkommer - Mierikswortel 19
Bloedworst - Peperkoek - Gember 15
Kalfstong - Anchoïade - Ei - Peterselie 18
Buikspek - Wortel - Thom Ka 17
Hoofd
Bavette "West Vlaams Rood" à l'échalote 38
Piepkuiken - Dragon - Hooi 36
Filet Pur (naar dagelijks aanbod) 45
Côte à l'os (naar dagelijks aanbod) dagprijs
Pluma Iberico 39
Speenvarken geroosterd in de oven (6p) 40/p.p
(ENKEL OP BESTELLING)
Kids
Stukje rundvlees 20
Dessert
Homemade vanille ijs - Warme chocoladesaus 9
Chocolade brownie - Yoghurt - Lavas 10
Rijstpap - Kokos - Ananas - Witte chocolade 10
Kaas van het moment - Toast 14
Wijn
Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Portugal, Frankrijk (25-100 euro)
Kurkrecht: 18 euro per fles
Reserveer online
Prijzen zijn per persoon, exclusief dranken en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Speciale dieetwensen of allergieën kan u aangeven in het opmerkingenvakje bij uw reservering.