Kaart

In Carcasse werken wij met seizoensproducten en het aanbod van vlees uit de slagerij. Hierdoor worden er dagelijks aanpassingen aangebracht in het menu en werken we met suggesties.

VOORBEELDMENU
Er is geen lunchmenu meer.

Starters to share
Veranderen wekelijks.
Kalfstong - Tomaat - Augurk - Zilverui 15
Guanciale - Spitskool - Sesam 16
Varkenspoot - Toast - Mosterd 15
Tartaar Bavette "West Vlaams Rood" - Soja - Mieriekswortel 18
Vijgen - Brie - Lardo 16
Buikspek - Vichyssoise - Bloemkool 17
Kalfszwezerik - Kool - Champignon 19
Gentse Waterzooi - Gekonfijte bil 17

Hoofd
Picanha Holstein 36
Piepkuiken - Dragon - Hooi 35
Filet Pur (naar dagelijks aanbod) 45
Côte à l'os (naar dagelijks aanbod) dagprijs
Kalfskotelet - Boschampignons - Mimolette 46
Speenvarken geroosterd in de oven (6p) 40/p.p
(ENKEL OP BESTELLING)


Kids
Stukje rundvlees 20

Dessert
Homemade vanille ijs - Warme chocoladesaus 9
Chocolademousse - Violet - Shiso 10
Rijstpap - Bruine suiker 9
Kaas van het moment - Toast 14

Wijn
Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Portugal, Frankrijk (25-100 euro)
Kurkrecht: 18 euro per fles

                          

Reserveer online

Prijzen zijn per persoon, exclusief dranken en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Speciale dieetwensen of allergieën kan u aangeven in het opmerkingenvakje bij uw reservering.


fren