Kaart

In Carcasse werken wij met seizoensproducten en het aanbod van vlees uit de slagerij. Hierdoor worden er dagelijks aanpassingen aangebracht in het menu en werken we met suggesties.

VOORBEELDMENU
Er is geen lunchmenu meer.

Starters to share
Veranderen wekelijks.
Krokante varkensoren - Hot ketchup 10
Witte pens - Fregola - Dragon 14
Bloedworst - Peperkoek - Toast 6/St
Tartaar Bavette "West Vlaams Rood" - Soja - Asian Salad 18
Vitello Tonnato - Avocado - Toast 18
Buikspek - Kikkererwten - Aubergine 17
Gedroogde entrecôte - Tomaat - Parmezaan 19

Hoofd
Lamsschouder "Texel" - Olijf - Bulger - Komijn 33
Bavette "West Vlaams Rood" à l'échalote 35
Pluma Ibérico - Wortel - Dragon 36
Filet Pur (naar dagelijks aanbod) 45
Côte à l'os (naar dagelijks aanbod) dagprijs
Geroosterde hoevekip voor 2 personen 65
(enkel op bestelling ) 

Kids
Stukje rundvlees 20

Dessert
Dame Blanche 8
Rabarber - Yoghurt - Zanddeeg 12
Witte chocolade - Pompelmoes 12
Kaas van de dag - Rozijnentoast 14

Wijn
Spanje, Italië, Zuid-Afrika, Chili, Portugal, Frankrijk (25-100 euro)
Kurkrecht: 18 euro per fles

                          

Reserveer online

Prijzen zijn per persoon, exclusief dranken en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Speciale dieetwensen of allergieën kan u aangeven in het opmerkingenvakje bij uw reservering.


fren